Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekande ord


Längtar efter det skrivna ordet

lusten att leka med ord vaknar
till liv

Får tankarna att snurra,
ser nya möjligheter

att bearbeta livets alla
sevärdheter

Tankarna sätts på pränt och
får en stunds vila

i stället för att ständigt ila...




Fri vers av Margithe VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 15:10



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bra fångat , om ordets möjligheter ...
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Det blir en riktpunkt, en fast punkt.
Nya perspektiv. Infallsvinklar.
2008-06-22

    eva m h
Så sant!!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP