Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baby, ropa mitt namn

 

 

 

 

de kommer nog ta lite tid
innan du inser storheten i kärleken
hur mycket jag älskar dig

jag vet att det är skrämmande ibland
men var inte rädd

för min kärlek finns endast för dig
allt jag vill är att göra dig lycklig, hålla dig varm

så låt mig komma hem
i min famn är du trygg
och där får du vara
föralltid plus en dag

jag väntar fortfarande
snälla öppna din dörr
jag kommer aldrig att gå
och du vet
att jag står kvar här än
imorgon och dagen efter den

du är den enda för mig
och jag vet
du har säkert hört allt detta förut

men du är den enda jag älskar
du får mig att skina som solen
du läker alla mina sår
du gör mig, till den jag är
mannen som älskar dig

av alla lögner du hört i ditt liv
så kan du lita och tro på mina ord
vad livet än har att bjuda på
ont som gott
så finns jag alltid här vid din sida

så älskling ropa mitt namn
du är trygg och säker i min famn
och där får du vara
föralltid plus en dag

jag går aldrig min väg
och du vet
att jag står kvar här än
imorgon och dagen efter den

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 762 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-22 17:11



Bookmark and Share


  Snubblaraldrig
Va sjukt snyggt skrivet! :) Gillade biten:
"och där får du vara
föralltid plus en dag"

Det var så gulligt på ett vis. Sedan gillade jag ju iför sig hela alltet. Rytmen på hela dikten och känslan som förmedlades. GIllade den skarpt! :)
2008-06-24

  Elin Katten Lo VIP
För helvete Nicklas! I still want you badly. Dina texter borde retuscheras för sådana som mig (jag hör till klubben \"killar är något man har under sängen och plockar fram när de behövs\"). Jag ska försöka tänka om nu, du finns ju.

peace o

E
2008-06-22

  Louise. J
Nicklas!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP