Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har inte den blekaste om hur det här blev till. Rastlöshet, känslor och musik..




Seven Thirty Seven coming out of the Sky

 

 

 

I see
a bad moon rising
och jag spelar a lonely tune
på mitt munspel
för jag känner mig kind of blue

vädret är tråkigt och grått
och här sitter jag
down on the corner
headbangar när Creedence Clearwater Revival
spelas på högsta volym

basen dunkar på
det känns som att hela världen vibrerar
och jag undrar någon någonsin sett
regnet falla ner, en solig dag

Proud Mary tonsätter min värld
big wheels keep turnin'
Poud Mary keeps on burnin'
Rollin', rollin', rollin' on the river

yeah!

och jag sitter här med min halvdana poesi
big words are being written
and the beat in my heart keeps on beatin'
cuz' my love for you is never endin'
Lovin', lovin', lovin' you still so strong

oooh

sex
love
poetry
and
Rock N' Roll
baby!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP