Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lita på dina inre varningsklockor


Varningsklockorna

För din skull
blottade jag min själ
o förlorade den nästan
jag hörde nog
varningsklockorna
men dämpade dess klang
med den blinda kärlekens bomull
\"tänk att det skulle bli vi till slut\" sa vi
det kändes som att komma hem
men jag kom inte alls hem
jag kom på villovägar
jag förirrade mej
långt bort från mej själv
långt bort från mitt sanna jag.




Fri vers av tidensvans
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans