Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet går på slentrian...


Livslögn

Vi omfamnar varandra och undrar hur dagen varit.
Båda svarar vi som vanligt.

Vi sätter oss vid bordet och äter vår middag.
Efteråt säger vi båda att det var gott.

Vi ser varandra i ögonen och säger att vi älskar.

 

(Vi ljuger så bra ihop vi två...)




Fri vers av wedquinna
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-22 22:07



Bookmark and Share


  berxper
Sakta kan kärleken försvinna.
Särskilt om det går på slentrian för länge...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna