Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gå och demonstrera mot denna galenskap !


FRA

Svensken är så naiv, Nej men våran regering består ju av svenskar
dom skulle inte använda information om oss på fel sätt. Den svenska regering som för bara någon generation eller två steriliserade folk för att vara sinneslöa. Nej dom kommer inte missbruka makten. Sådana dumskallar.
Skulle regeringen ha blivit smartare. Det tror då fan inte jag..




Övervakning är inte säkerhet
det är bara kränkande!


Jag brukar inte sprida politisk propa, men när man börjar ge regeringen
alltför mycket makt som kan användas på fel sätt så måste jag fan säga något!

www.stoppafralagen.se




Fri vers av absurdity
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 22:33



Bookmark and Share


  Lsk
önskar de läste oss
2008-12-06

  Anguis
De åker i nästa val. Dock, jag tror nog inte man ska lita på sossarna heller...
2008-06-22

  Carl Thomas
...det börja lukta ryssland om det hela.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

absurdity