Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ganska snabb skriven och behöver kanske jobba lite mer med den. Är ändå ganska nöjd. enjoy :)


Lär mig att älska

Lärarens ord dör bort
Av tuggummi bubblor och smsande under bordet.


Jag lär mig sova med öppna ögon
Men att lära sig älska gör jag inte
Vem ska förklara hur det känns att bli sårad?


Skolan förbereder mig för livet,
Nu smyger livet och kärleken på mig.

Jag förstår talen, matte kan jag
Men kärleken har ingen logik.
Jag förstår orden, Svenska kan jag
Men han lurar mig med ett leende.


Jag förstår ingenting.
Men kanske sov jag den där lektionen
När de lärde mig att älska.




Fri vers av Nilon
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-22 23:13



Bookmark and Share


  L.byström
Insikter som sveper fram DEN stora FRÅGAN! BRA!
2009-03-20

  the apache kid VIP
Wow!
2009-01-11

  aol
så fint
2008-12-30

  4ever
du är ju duktig gomman.
skriv mer!!
2008-09-08

  albertina
Kärleken kan man aldrig läsa sig till.
Den står inte skriven i några böcker.
Tänk om så var fallet vad mycket enklare det vore.
Tycker om din text.
Och vem vill inte ha en lektion eller två i att älska?
Att kunna älska är en gåva och vackert.
Men baksidan av den är sårbar och mörk.
Och man måste nog bli sårad nån gång för att veta vad det handlar om =0 )
Man kanske måste pussa många prinsar för att hitta den rätta.
Bra skrivet ;)
2008-07-01

  Elin F
jag gillar slutet av din text. det skulle kunna vara ett nytt inlägg, ett eget. och fortfarande göra rätt för sig.

\"Jag förstår talen, matte kan jag
Men kärleken har ingen logik.
Jag förstår orden, Svenska kan jag
Men han lurar mig med ett leende.


Jag förstår ingenting.
Men kanske sov jag den där lektionen
När de lärde mig att älska.\"

dom enda styckena som faktiskt grep tag i mig. väldigt starkt också, gillar verkligen hur delarna låter tillsammans :) lovely!
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Den där känslan känner jag igen.
Som om alla andra vet något jag aldrig fick veta...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon