Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyldig energitjuv

Varför kom du aldrig till min undsättning varför
låste du aldrig upp min fotboja lösgjorde
mig från skampålen plockade
bort min dumstrut

Tog din lena hand igenom mitt hår med
enkla läppar vidrörandes min panna sa
att ingen skuld ska vara tyngre att bära än vad en människa förmår

Varför tillät jag mig att vara en energitjuv som
tog ditt liv i ett misslyckat rånförsök klart
att du sträckte upp armarna och
lade dig handlöst på jordens golv

Varför ber jag dig att lätta min börda när
jag själv är den skyldiga




Fri vers av GaiaKaja
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 15:03



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Varför ber jag dig att lätta min börda när
jag själv är den skyldiga "

U N D E R B A R T
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja