Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återuppta en fred efter ett förlorat krig

Jag är alltigenom ersättningsskyldig alla
dagar jag inte log alla
nätter jag trodde jag dog

Alla kvällar jag slog mina
ben tills jag knäcktes

Alla mornar jag inte förstod livets
gåva att återigen få vakna

Jag är alltigenom inte god men
jag är en människa som återvänder till
ett liv närmare er

Jag ska inte slå jag ska leva jag
ska le jag ska återuppta syre i mina lungor och
lungt väcka glöden i mina ögon speja
framåt titta tillitsfullt i kristallkulan och
se en helare framtid




Fri vers av GaiaKaja
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-23 15:36



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet min vän.
KRAM
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja