Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detaljer

Små små detaljer av
avtryck vi gör för varandra i
varandras sällskap blir
de meningar vi befäster som
stöttestenar på
våra livsresor

Märkena vi lämnar omkring oss de
små spåren av
liv som skapar betydelsen och
skillnaden i den annars så ensamma livsfärden

Gemensamma rörelser omlott tvinnandes
som DNA-strängar svårbegripliga
ekvationer som går ut

Energiomfångande sporadiska danser flyktmöten och
bestående relationer

Relativitetsteorier med bestämda
sköna rörelser

Tillsammans bebor vi jorden ett
slag och tillsammans tar vi oss hela tiden vidare

Håll vännen du har kär i handen så
kommer kroppsminnet aldrig glömma dig




Fri vers av GaiaKaja
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-23 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja