Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bockar



I skolan fick man R när man gjort rätt

Man fick en bock, om man gjort fel

På jobbet kan man få R (ärr) om man gör fel

Och en bock, får man göra med ibland
Om de inte finns nån som passar


Bocka skulle man göra med ibland

Helst fint, när man va liten


Vissa bockade djupt för cheferna på jobbet med
Så de tappade mössa eller hjälm nästan

Det vägrade jag göra… sånt får ni klara av
Ni som försöker skaffa er fördelar ”slickandes”
De skiter jag i

Helst skulle jag ge er en smäll

För det är så förbannat fjolligt och jolligt
Med dessa, fjollskallar…
De skulle ha R med, men ärr mer
Efter en rejäl smäll…




Fri vers av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-29 00:16



Bookmark and Share


    *Zenobia*
sedan kan man hoppa (över) bock också...
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO