Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haver kär


Gud som haver barnen kär

Se till mej som liten är

vart jag mej i världen vänder

Ser man vacker kropp och länder

Flickan kommer, flickan går

Lycklig den som hon förstår

(hur faaan de nu ska gå till)

Eller

Den som henne får…

;=)




Fri vers av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-26 01:35



Bookmark and Share


    *Zenobia*
aja baja då! inte svära när man ber...
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO