Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlös

Vattnet omslöt hela kroppen.

Rörelsen fick liv till musiken.

Allt kändes så levande och lätt.

Alla tankar försvann..

Lugnet vann över alla snurriga
tankar.

Solens starka strålar trängde in

genom fönstret och värmde.

Tyngdlös flyta på vattnets yta.




Fri vers av Margithe VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-23 22:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ytan som bär...som en stor, varm hand...
2008-06-23

  Elaine.S VIP
Riktigt harmonisk upplevelse...
2008-06-23

  berxper
Oj, riktigt andligt: )
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP