" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Älska mig såsom bara du kan

 

 

Lek kärleksfullt med dina fingrar i mitt hår.

tvinga mitt huvud bakåt

Smek mig ömt över kinden.

bind mig till såväl händer som fötter

Möt mina mjuka läppar med dina.

piska mig till lydnad

Låt dina händer varligt vandra över min kropp.

sära mina ben och bered dig själv tillträde

Kyss min hals med antydan av en tungspets.

träng in hårt och brutalt

Rör mig där du vet att jag längtar efter din beröring.

utnyttja mig såsom du önskar

Tillåt min kropp darra av välbehag när dina händer dansar.

lägg piskan över min hals och neka mig syre

Följ mig in i tvåsamhetens exstas.

explodera där du behagar

Dela efteråt den totala utmattningen.

lämna mig hungrande efter mer

 




Fri vers av wedquinna
Läst 1119 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-24 00:08



Bookmark and Share


    Nattviol
här fångar du exakt
ug-känslan...
så jag ryser!
"lämna mig hungrande efter mer"
(av igenkänning)
2008-10-17

    ej medlem längre
Härlig kåtkänsla i den här lite milt viskande texten som mer än väl uttrycker "underströmmarna" och allt som man säger "mellan raderna". Ett väl disponerat diktformat understryker bara känslan.
2008-08-01

  inutimonster
jag gillade formatet, hur det blir tre berättelser (men tror inte du hade behövt tala om det) och hur det liksom öppnar läsupplevelsen. yes. snyggt!
2008-07-09

  Whytina
*Applåder*
Jättebra skriven - Den blir nog helt klart bokmärkt!
2008-07-02

  VITRIOL
Gillar den bäst som en tredimensionell helhet. Tycker om hur den berör hela spektrat i längtan efter att bli älskad. Mjukt fint och hårt brutalt passar mycket bra ihop enligt mitt tycke. Du förtjänar en guldstjärna :)
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna