Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfjäril

Du nattfjäril
där på mitt fönster
som lockas av ljuset från min lampa
Vad ska du med det till
här har du inga vänner
och inget att äta
och lampan skulle bränna dig till döds
om du kom för nära
Så stanna där du är
Snart släcker jag lampan
och då är du fri




Fri vers av stenhur VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-24 09:30



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vacker!
2008-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Ändå lockas man...
Som nattfjärilen på stan, som Strix Q sjöng om.
Man lockas...in i döden...
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP