Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smal och....



Så smal och fin du blivit

Sa hon

Med det menade hon väl att man är fin

Om man är smal

Och är man inte smal

Så är man inte fin….

Utan…

Antar jag..




Fri vers av LassO
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-24 09:30



Bookmark and Share


  Jojo
jo så är det nog
smal och fin - nästan synonymt i vårt samhälle
(funderar på att flytta till Brasilien där rumpan och annat får vara hur stora som helst)
:-)
2008-06-25

  RogerIvan
Hmmm...
Jag själv vill förståss vara både smal, och fin...

För.

Hon sa väl smal och fin?

Inte,
Va fin du blev för att du blev smal?
2008-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Denna vidriga, nazistoida kroppskultur.
Slankhetsidealen är en veritabel snara.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO