Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperat om inget annat....


Helst ska han vara spontan
Och kyssa mig bara för han vill
Han får gärna ha gröna ögon
Med svart hår…

En öppen personlighet och humor
Han ska vara vänlig och allvarlig ibland
Skratta åt ett skämt men trösta mig när jag behöver
Han ska vara ärlig…

Han ska vara trygg med sig själv
Och veta vad han vill…
Han ska vara charmig och romantisk
Och tro på att man lever bara en gång


Men det spelar ingen roll
Om han är blyg… och vågar knappt röra mig
Han kan ha ett blått och ett brunt öga
Med grönt hår… det gör inget

En inåtsluten person och gravalvarlig
Men han ska vara vänlig… och rolig ibland
Han ska kunna skratta åt ett skämt
Och kunna trösta mig… så mycket begär jag

Han kan få vara osäker
Och inte riktigt veta vad han ska göra
Han kan vara totalt oromantisk men ändå LITE charmig
Och tro att han kan få ett annat liv… med mig

Mitt ända bestämda och totala krav
Är att han ska vara mig trogen
Och inte vill såra mig med flit eller så…

Han får gärna vara en utomjording
Eller jäkligt blyg
Det rör mig inte ryggen
Det absolut viktigaste är att
Han älskar mig…




Övriga genrer av Sikska
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-24 12:33



Bookmark and Share


    Jojjan
Känner igen det där ;)
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska