Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite bitter självironi...


Bekräfta mig

Se mig!


Jag sitter ju här, med dig tre meter bort, och gråter.
(Visserligen är rummet helt mörkt och mina tårar faller ljudlöst, men du borde väl se ändå?!)


Hör mig!


Jag skriker ju av smärta, ångest och vrede.
(Visserligen håller jag skriken inom mig, men du borde väl höra ändå?!)


Lyssna på mig!


Jag säger ju att jag inte mår bra, inte orkar och inte kan mer.
(Visserligen är det språk jag talar kroppsspråket, men du borde väl behärska det språket ändå?!)


Omfamna mig!


Jag tigger ju om närhet och ljuvaste förståelse.
(Visserligen skjuter jag undan dig när du kommer nära men du borde väl förstå att det är vad jag desperat behöver ändå?!)


Hjälp mig!


Jag ber ju om stöd och fast mark för att inte sjunka igenom.
(Visserligen genom att låsa in mig i mig själv men du borde väl förstå att det är för att försöka leta den fasta punkten och lyckas stå åndå?!)




Fri vers av wedquinna
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-24 14:39



Bookmark and Share


  Blåbäret
Det är väl inte för mycket begärt...?
2008-08-01

  Linen
bitter självironi som är dagens sanning och som alla vet som har känt osynliga knivar mot strupen. Varför förstår de inte?
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna