Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska man tänka, när brudarna helt plötsligt övertäcker en... som om man vore en godbit... Det har ju inte hänt så ofta, så man minns, med "visst" nöje..


I knät


Och
Det hände sej
Att in på båten kom en massa
Tjejer

Jag hade kavaj, slips och finskor
Och sen en hög finskor
Närmare bestämt, 6 st
På knäna, och på deras knän
Och armstöd

Fulla redan vid den tiden
Och på tok för unga
För mej… t o m då
Så många kyssar
Av så många läppar

Innan de drog vidare, till nästa ”offer”
Där de kanske lyckades mer, eller bättre
Än med en 10 år äldre relativt nygift man
Som inte hade samvete att göra det de ville

Vad man gjort idag?
Ja man är ju inte nygift längre
Inte ens gift…
Men man hade väl…
Gjort dom alla glad om man kunnat
På ett eller annat vis…




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 12:07



Bookmark and Share


  RogerIvan
Det är väl så att man ångrar bara sånt man inte gjorde?
Vad gjorde du inte?
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO