Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värkande



Krypande på en bädd av trasigt tegel
Tar jag mej fram
Taket är för lågt så jag kan inte resa mej
Tunneln är för mörk så jag vet inte var den slutar
Kanske är det ett ljus som jag skönjer
Där borta

Knän, fötter och händer
Värker av det onda
Som hela tiden plågar
Ska jag hinna fram
Innan
Jag förblöder…




Fri vers av LassO
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-25 00:02



Bookmark and Share


  RogerIvan
Att blöda kan samtidigt vara att släppa fram livet...
När jag lämnar blod delar jam med mig.
2008-06-25

  anits VIP
Det får vi hoppas
att du gör
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO