Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill bara frigöra



och syr med stygn i min hud,

ett för varje dag,

genom min hud, genom hud och hud igen,
över hud som om den satt i en annan människa,
syr jag, stygn för stygn syr jag ihop,

över öppna sår,
syr jag,

stänger sår,
stänger längs magen,

och medicinen, postad
över ingenting är precis
som så;

ta ett djupt andetag,
och blås ut.

my kiss will kill you
och just nu;

dansar du din dödsdans.





Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-06-25 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten