Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50 000


För er ”gamla drakar” är detta smått

Men för mej är det stort

Över 50 000 tittar

På mina texter, vem hade kunnat tro det

I augusti?

Tack ni som läser, jag skriver för mej själv
För min egen skull


Men blir glad, när ni läser

Desto fler, ju gladare blir jag. ;=)




Fri vers av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-25 22:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Grattis
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO