Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjärlek



Kär som tjärleken
mjuk som dun

kuddarna viner i luften
vi skrattar åt varandra

när vi ser bortom tid och rum
mellan sidenlakan och nakna skinkor




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-26 01:30



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Söt.
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson