Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om Mountparnats


En vindögd slaktare från Mountparnats
Tog för det dödande slaget sin sats
Men han som skulle hålla tag
Sade dock, innan hans slag
Slår du som siktet, så byter grisen och jag plats




Fri vers av LassO
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-26 01:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Den var bra och rolig
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO