Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnar


Om famnar dej
Om jag famnar dej
Om jag omfamnar dej
Om det händer
Att mina händer
Når dina länder
Och du tänder, även
Mej

Och du ler
Så dina tänder
Lyser av glädje
Så det du tände
Bara hände
Och en i sänder
I en kedje reaktion
På din position
Och attraktion
Öppnas glädjens källor

Vad finns mer att önska
Än en repris, repris, repris….




Fri vers av LassO
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-30 15:38



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ja, så mycket enklare allt vore om inte "om" fanns!
Applåderar resonemanget!
Carl-Erik
2008-07-02

  Havanna
Jättefin och kärleksfull.Varm.
2008-07-02

  genni VIP
Varma, mjuka, fina ord av dig...
2008-06-30

    Bodil Sandberg
o så fint ..vilken bedårande fröjdelig ordlek..kärleksfullt varmt härligt!!!
2008-06-30

  Fånga dagen
Det var vackert skrivet gillar jag

Anna-Karin
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO