Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varannan



Det snackas om 80 talet
Velouren var ännu kvar
Minns en bekants ”overall”
En hemsydd sådan, av frun
Med sydda pressveck
Mjukistyg...
Dragkedja från grenen och upp
Med en jättering att dra i
Och krage som var rätt vid..

Var de inge som sa nåt om
LÄNGTAR dit?
För att inte tala om varannan
Damernas i allt
Varannan disk, blöjbyte
Biltvätt, (nehe) handla (kanske men
Då efter hennes lista)

Dock har jag aldrig hört nån kvinna
Som kräver att betala, varannan gång
På krogen, eller annat…
Men de kanske är för mycket
Att begära…

;=)




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO