Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Däckad, med hål


Hm behöver några däck sa jag
Till handlarn som också var min vän
2 är kassa men vill inte köpa nya då jag ska besikta
Innan jag säljer den i vinter

De låg ett antal, snygga däck, breda fina
I högen av annat
De här verkar väl ok kan man inte ta dom
Eller

Nä de är hål på alla fyra
”Hål”?
Mm, om du ska göra slut, med en tjej
Så ska du ha valt rätt, från början
Annars kan nåt hände, med din bil
Eller dina däck, som för honom…




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-26 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO