Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filtrerad


”Ammì” kallade jag min filt
som liten.
Minns ännu när morsan knöck den
På natten för att tvätta den
Och hur äckligt stel och otrevlig
Den va innan man liksom gnuggat in den
Igen, fick leta på elementen…

Min yngste son hade samma slags längtan
Hans filt gick han med dag och natt
Men det märkliga var doften
Den doften kände jag igen
Sen jag va liten…
Så när han kom och la sej bredvid mej
Och mös, så mös vi båda…




Fri vers av LassO
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-03 00:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Åh...dofter från barndomen är inte illa att få återuppleva...
2008-07-03

  anits VIP
Härligt
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO