Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Lisa är ett fungerat namn)


Min med, absolut min.


Hon bodde granne med mitt ex
Den gamla damen
Och när sonen kom med cykeln
Så frågade hon
”Är det Lisas” och pekade menande
På sonen.

Nej, sa jag, det är min
Åtminstone till hälften….




Fri vers av LassO
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-26 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO