Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara visste

 

 

Om du bara visste hur länge du berörde

förstörde

påverkade mig

fanns i mina tankar

fanns i mitt hjärta

hur länge jag

berättade

samma historia

gång på gång på gång

men nu är det slut




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-26 16:05



Bookmark and Share


  berxper
Det är jobbigt att inte bli trodd.
Din upprepning "gång på gång på gång"
förstärker dina ord.
Snyggt!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan