Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för mig utgjuten


Skymt av sol



det var inget
du sa


det var inget
du gjorde


du bara fanns
där

just då


och dimman
lättade




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-26 16:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En sådan utstrålning och inverkan har somliga.
2008-06-26

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-26

  Ola Rydberg
Härligt hoppfull
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell