Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda ditt barn

Med smärtsamt öppnade ögon och
ett udda slag i magen stod
jag vettskrämd

Var tvingad att vara en blundande konsument det
gjorde för ont att se

Men mellan en blinkning tittade
en producent in i mig och
jag skuldskrev mig i hennes ställe för
det är min ohandling som låter förtrycket bestå

Men hon tog sin barnahand i min och skakade nickade
nekande och sa:

Känn inte skuld den
förlamar
lär känna mig och jag lär känna dig
så förändrar vi vår värld tillsammans




Fri vers av GaiaKaja
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-26 17:17



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
K R A M
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja