Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alldeles för få människor vill medge att de är fula. Synd tycker jag. Att vara ful är vackert och modigt.


Vi fula

Skönt att vara ful och slippa önska
Slippa försöka och tänka lite extra noga
Skönt att inte behöva undra

vem tittar han på?
borde jag le?
hur ser jag ut?

Jag och syster ful skrattar ikapp
Är vi efterblivna?
Normalbliven? Frambliven?
Ingen som vet.
Vad som är säkert dock
Är att vi är fula.
Skönt!



/ CKA




Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-26 21:11



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ful? det finns inte fula människor- bara fula tankar- men beundrar din diktning
2008-06-26

    Jojjan
Bättre att tycka man är vacker tycker jag :) För det är man.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg