Tillit - Symbol; Venedig - under ständigt underhåll. Havet gör sitt för det är dess natur. (Vatten; här känslor)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit - Symbol; Venedig - under ständigt underhåll. Havet gör sitt för det är dess natur. (Vatten; här känslor)




Lagunstaden

 

 

~~

 

 

Tillit

 

varma romaner i band

långa band bundna för hand

pålar; bok för bok

 

vandring

i gemensamt landskaps vita fläckar

och just där 

på den strand där sanden glimmar

som mest 

av var och ens steg

bara för att viljan finns

att vandra den

 

där byggs den

av varje stolpe satt

och där

kan den drivas på flykt

 

kan den rivas

av en storm

av en våg

 

 

av ett ord

~~ 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri