Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

En vän sa till mig,

"It is all just a game"

Jag tänkte genast,

I don't want to play.


Blr mer uppenbart och kanske till och med glasklart

att allt faktiskt bara är en illusion.


Finns inget ge eller ta,

Bara ta.


När jag nu står på randen till

kanske den mest sanna kärlekssaga i mitt liv.


Den första och kanske den sista.

Hoppas jag att min vän hade fel,

vill inte leka, jag vill bara trilla dit.



Landa på en lummig grön kärleksäng,

med rosa moln på himmlen som sakta övergår

till blekrosa.

If it is all just a game..baby I don't want to play.




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-27 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean