Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord... *

Orden bara bubblar
hoppar och far
Tankarna krockar
föder nya ord
nya tankar
väcker gamla
sovande tankar
sedan länge
glömda ord

Jag vilar i
varje ord
varje tanke
finner glädjen
när insikten
exploderar

Jag har äntligen
hittat
kärleken till
mig själv
genom Dig




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 554 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-27 16:35



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
en helt underbar dikt om ord och tankars virrvarr...hur detta virrvarr plötsligt blir en insikt som landar och exlploderar i en glädjekaskad..så levande så vackert!!!
2008-07-20

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vilka härliga, lyckliga ord
en text som gör mig glad!
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson