Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betyder, ungefär, "osalig blandning"..., på med säkerheltsbälten och störthjälmar !


"Misch Masch !"

Härmed förklarar jag sammanträdet för öppnat
Någon däremot ?
Votering !
Efteråt vomering
i lovart
en otillåten konstart


Ordning i rättsalen !
Får jag be om korsförhör med vittnet, Herr Domare ?
Den tilltalade döms härmed till fem års fängelse, ovillkorligt
-Jag protesterar, herr Domare (!)
Men inte ens en romare
kan sätta sig över domslutet
det är bara att spara på krutet


I denna söndags predikotext uppehåller jag mig kring
Guds förlorade oskuld
Ave Maria !
Amen !
Svårt att begrava skammen
de blödande vita lammen (!)


Stopp ! Polis !
Här bjuds ingen andlig spis
Här ska "buset" hindras
och körkort indras
för fort de kör
en sliten "Bylingskör"
Ta fast han, han drar kniv (!)
ja, vilket nedra kiv !
Handbojor på
vilket attans schå (!)


Må hon vila i frid
ingen grät därvid
för sörjd av ingen
till den eviga bingen
hon gick
och , till slut, ro hon fick


Slut på denna text
abrupt och helt fräckt........











Fri vers av Mats Henricson
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-27 19:59



Bookmark and Share


  genni VIP
Alltid rolig och duktig med rim är du, men denna text ändå, lite sorglig....
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska