Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad dofter kan ge, lust och associationer


Tjära



Tjära
Svart
Kladdig
Kletig
Men ack så doftande
Av sommar
Gröna ängar
Blåa vatten
Semester
Lust
tjärlek
kärlek




Fri vers av LassO
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-27 21:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Tjära vilken härlig doft,
doftar verkligen sommar
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO