Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande



Börsen är idag på 2005 års nivå

Nu gnäller de, magnaterna

Men vem får som vanligt

Betala?


Kärleken är under 1958 års nivå

Tror jag, även om man firar

50 år sen fotbollsVM i Sverige


Ärligheten bland politiker är

Troligen lägre än den nånsin varit

Endast Per Albin, och hans 2 fruar

Palme och hans lögner, om IB

Och ”horaffären”, kan betraktas som lika

Låg nivå… under glocalnet, tamejf…




Fri vers av LassO
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-28 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO