Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk på, att "goda avsikter" kan vara skapade av andra skäl... tänk om alla pengar blir vita, då finns inga svarta, men om det blir fel, på ditt kort eller så...


Skälen är goda, själen dock ej, alltid


Ack, herr minister

Vad sa du om det register

Som skapades för vetenskap

Tänkte du redan då

Eller de andra som satte sej på

Oss andra på den tiden

Att när den är liden

Så händer det ändå


Fattar ni inte att det

Var tanken man kom på

Redan 1972

Att i framtiden kan man se

Allt om de

Som fötts från 1975

Allt om dess sjukdomar så

Men även dess spår

Om man får

Använde vetenskap

Som en slags ”god sak”

För det är sant och visst

Detta är mumma, för antikrist…

Ett nummer på handen, märke i pannan

Register på allt och en annan




Fri vers av LassO
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO