Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statliga lurendrejerier



Varför frågar staten om att få föra register

Om mina barn

Varför frågade de barnets mor, enbart

Och det direkt efter förlossningen

Då trötthet och motståndskraft är på noll


Och VARFÖR FRÅGADE MAN INTE MEJ

Som är far, ö h t??????

Var det rädslan för att... få ett nej

Som gjorde det…




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-28 00:27



Bookmark and Share


    *Zenobia*
tacka Herodes för det....det var han som startade det hela...
2008-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Det är matriarkatet som håller på att ta över. Tyvärr.
2008-06-28

  RogerIvan
Kanske var du lika tagen utav situationen just då?
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO