Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske borde alla av den sorten, få våndas på det sättet...


Nej tack, jag vill inte


Hon kallades angel

Av vissa, klädde sej utmanande

Var än mer utmanande

Och blev ofta utsatt för våldsamma män


Efter att ha fått beskedet

Så fortsatte hon att gå likadant

Klädde sej vackert, sa nej tack

När du ville

Men gjorde inget större motstånd

Efteråt, när hon legat under


Och också bitit dem i läppen

Så klädde hon på sej

Frågade om deras namn och tele nummer

För att träffas igen


Men

Istället fick de en kallelse

Om provtagning

Angående ”sexuellt överförbar sjukdom”

Hon hade nämligen fått HIV

Vid en våldtäkt, tyckte att alla våldtäktsmän

Förtjänade att pinas ”lite”

Hon sa alltid ”nej tack” men om de inte respekterade det

Så hade de en våndans tid att vänta….




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-28 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO