Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 par, ögon


(ring ring)
-Hej Svenne, var det så du hette

-Ja

-Vi har lite att prata om, borde träffas

-Jaha?

(träffades)

-Du, jag tror din fru och min fru har en kärleksaffär

-Jaha?????

-Ja jag har kollat upp det lite och så verkar det vara vad ska vi göra åt det

-Vete fan… uppriktigt sagt, det var tur att jag satt, är du säker?

-Ja, över 100 %

-Hm, vi borde kanske snacka… alla 4…




Fri vers av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-29 00:14



Bookmark and Share


    *Zenobia*
:)
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO