Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De dåliga vibbarna


Innan sommaren
Så var det förhoppningar
Om nåt mer, nåt bättre

Efter sommaren så visste man
Bättre

Innan sommaren
Så trodde man att nu

Men efteråt så visste man
Bättre

Innan sommaren så hoppades man, på
Men efteråt, så visste man att
Inte ens denna gång
Inte ens denna sommar
Var en sommar med semester
Värd namnet

Eller kärlek
Värd namnet
Eller samtal
Värd dess innebörd

Senare ville du snacka
Men då hade du redan dödat
Det som fanns inom mej
Så länge…

Låt mej bara slippa se dej
Låt mej slippa höra dej
Låt mej slippa känna dej mer
För allt med dej, är dåligt
alla associationer
Får mitt hår att resa sej i rysningar...






Fri vers av LassO
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 17:05



Bookmark and Share


    *Zenobia*
sommar o semester...när man ska ta igen allt som blivit försummat under året...
2008-06-30

  Fånga dagen
bra skrivet nån som gjord dig illa verkar det som
kram
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO