Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stark saknad som inte ens existerar, och en som inte känner sig älskad av någon försökte använda orden om hur någon man älskar verkligen kan kväva en,även om man aldrig haft något speciell med honom/henne...


H2O

Dans med en ängel
gjord av luft

en fantasi av rosa
sockermoln

en dans brister
sakta itu

likaså brister
himlens falska
ackord i otakt
med molnens
tomma kör

dess osynliga änglavingar
av tung luft.

lär oss att andas
H2O i en kylig
sommarbris under en
falsk himmel av
klara stjärnor

som egentligen inte existerar




Fri vers av RedCherry
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-28 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre äkta moln än falska stjärnor.
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry