Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klokord
http://www.poeter.se/viewBook.php?bookId=2367




tjugoåtta ord

alfabetets bokstäver
charmant - dansant - elegant framhäver

glåpord, honnörsord
idioti jämte klokord

lovordade mästerverk
nydanande ordkonstverk

poetiskt quiltade runinskrifter
storsäljande tidsskrifter

uppslagsböcker
versböcker

xylografiskt yrkesvett
zoologiska årstidstalesätt

älsklingsord
överord




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 590 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-28 10:58



Bookmark and Share


    eva m h
Väl ordat om varierande användning av orden!!
2008-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson