Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuld II

Det kallas oskuld

Men var ligger skulden

Om man ger sej åt någon av kärlek

Så är det vackert, ”oskuldsfull kärlek”

Om man ”bara är nyfiken och knullar” så

Är det nån man gör glad, troligen

Om ”hon” våldtas av någon sate

Så är det allra minsta, som hon har

En skuld…

Så varför ”oskuld”?


”Är du opåsatt”

”Nej jag satt på en häst nyss”




Fri vers av LassO
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO