Man måste tämja fisken!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man måste tämja fisken!




Fisken gör som jag!

Det är bra att prata

med fiskarna innan

man tar upp

 dem till mat!




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-28 15:17



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
... och de går på det!
Fiskar är nyfikna och söker
kontakt - även i vilt tillstånd.
Det ser man
när de smyger fram
till cyklopet och kikar in
på ögonen därinne,
om man länge ligger
stilla i vattnet på några meters djup.
2008-08-11

    Bodil Sandberg
Vilken mysig text min vän och vilken mysig dikt..ja att prata med fisken först..är av viktigaste vikt!!
2008-07-22

  Emilia Berg
Häftiga fisken och bra text till men jag gillar bilden på er två.
2008-07-09

  Lasseman VIP
Åh! det var fina fisken det!.. bra bild, sitter här och putar med munnen och läpparna till er.. applåder och kram
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta