Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buteljerat


Sommarens sus
Sommarens rus
Sommarens brus
I Sommarens krus, skulle man vilja ha
På butelj, att öppna nån gång i november
Och januari… ruska ett sommarkrus, samlat från juni
Låta det brusa över alla, som champange
Som en vild och intagande, livssaft




Fri vers av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-03 00:12



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ja, tänk om man kunde samla sommaren på burk o ta fram i höstrusket o vinterkylan! :)
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO