Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sittande med förkyling så har man lite att välja på, fast det är lördag...


En TV kväll





Bläddrar bland TV kanalerna

Så många, och så mycke skit

Samma kväll


Det enda riktigt roliga var

Men det var riktigt roligt

VM finalen från 58

Tänk att få se den i sin helhet

50 år efteråt…. De var häftigt.


Men i övrigt, en massa goja

Mest

Så lättroade människor måste vara

Eller också, är de lite dumma som bestämmer

Vad som ska finnas…




Fri vers av LassO
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-28 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO